Litteratur för utveckling av tecknandet!

Nya teckna djur av Esbjörn Jorsäter.
Det här var den första bok jag plockade upp och började jobba med när jag statade min resa som tecknare 2012.
Mycket bra upplägg och roliga övningar.
Nya teckna djur av Esbjörn Jorsäter. Det här var den första bok jag plockade upp och började jobba med när jag statade min resa som tecknare 2012. Mycket bra upplägg och roliga övningar.
Rita lätt djur och Rita lätt fantasy av Esbjörn Jorsäter.
Dessa böcker är anpassade för att barn lättare ska kunna utveckla sina talanger inom teckning. underbara böcker som inspirerar barn och gör att lätt kan se och känna stolthet över hur snabbt de utvecklas.
Rita lätt djur och Rita lätt fantasy av Esbjörn Jorsäter. Dessa böcker är anpassade för att barn lättare ska kunna utveckla sina talanger inom teckning. underbara böcker som inspirerar barn och gör att lätt kan se och känna stolthet över hur snabbt de utvecklas.

På den här sidan hittar ni information om böcker som handlar om teckning, som jag haft mycket stor nytta och glädje av när jag utvecklat min teknik. (Det kommer fler tips efterhand)

Det finns även några tips om barnvänliga böcker som mina båda brorsöner har älskat att använda sig av.

För inspiration och tips inom teckning och illustration kan jag också varmt rekommendera Esbjörn Jorsäters sajt www.teckna.ning.com. Där kan man dela sina egna bilder, se andras och få tips och råd!

Jag hoppas det här kan inspirera fler att börja teckna och få utlopp för sin fantasi!

Lycka till!

/Anna

Senaste kommentaren

23.08 | 11:48

Jag älskar hennes öron!

23.08 | 11:51

Min fina enhörning!

12.08 | 00:35

Tack så mycket! Mums Loki 😉 En fröjd att teckna ett så vackert motiv! 😜👍😊

12.08 | 00:34

😊 Tack Erika! Den var kul att göra! Lädret var det mest intressanta momentet då det är första gången jag försöker mig på det!

Dela den här sidan